Onze partners

Sinds haar ontstaan werkt Kamelego voor de uitwerking van haar verschillende projecten samen met enkele partners.

 

De actuele partners zijn Mediahuis (Groot-Bijgaarden), Pyxima (Tessenderlo), Sensotec NV (Brugge). Tot eind 2008 speelde de onderzoeksgroep Document Architecturen (DocArch) van de K.U.Leuven o.l.v. Prof. Jan Engelen een belangrijke rol in het ontwerp van de Audiokrantstructuur.

 


 

 

Met de medewerking van:

Mediahuis is één van de grootste Vlaamse mediabedrijven, en geeft onder andere De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen uit.

 

DocArch is sinds 1985 actief in documentbeheer en -omzetting, voornamelijk ten behoeve van het elektronisch lezen door visueel gehandicapte personen.

 

logo Pyxima

Pyxima is een spin-off van de Leuvense universiteit die software ontwikkelt in projecten met maatschappelijk nut. Pyxima is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen om meertalige en multimedia informatie slimmer te beheren en uit te wisselen.

 

SENSOTEC NV is een toonaangevend Vlaams bedrijf voor import en verdeling van hard- en software voor personen met een leeshandicap. Het heeft zelf ook verschillende producten ontwikkeld.

 

Logo Muntpunt

MUNTPUNT is een gezamenlijk initiatief van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) en de Vlaamse overheid om een gemeenschappelijk informatie-, communicatie- en promotiebeleid te voeren voor alle bewoners en bezoekers van Brussel. Communicatiehuis Muntpunt biedt als eerste publieke instelling de audiokranten gratis aan.

 

logo Gopress

GOPRESS is de eerste digitale, Belgische kranten- en magazinekiosk die toegankelijk is op computer, tablet en smartphone. Gopress wordt ondersteund dor Mediargus en Pressbanking.


Met de steun van:

 

Daarnaast heeft Kamelego voor elk afzonderlijk project kunnen rekenen op de steun van onder meer het IWT, Stevin en CERA.

 

Naast enkele sponsors uit de private sector, kan Kamelego vzw jaarlijks rekenen op de financiële steun van de Vlaamse overheid.

 

  • logo Stevin
  • logo IWT
  • logo Cera
  • logo Vlaamse Overheid
Neem een abonnement
De StandaardHet Nieuwsblad
Mediahuis