Het Nieuwsblad

Logo Het Nieuwsblad

Als lezer van Het Nieuwsblad wil je over alles kunnen meepraten. Daarom volgen wij het nieuws op de voet en bezorgen jou een constante stroom van toegankelijke en correcte informatie.

 

Streeknieuws en sport zijn altijd onze sterke troeven geweest, alle nationale en internationale toppers komen aan bod. En ook voor de sport uit jouw regio heeft Het Nieuwsblad alle aandacht.

 

Het Nieuwsblad is de beste bron van informatie voor het leven in je eigen buurt en gemeente. Met honderden correspondenten verspreid over heel Vlaanderen, 16 regionale edities en elke gemeente haar eigen site, trekt Het Nieuwsblad voluit de kaart van het lokale nieuws.

 

Wonen, reizen, lekker eten, gezin en relaties… Alles wat de Vlaming bezighoudt, houdt ook Het Nieuwsblad bezig. Doorheen de week én ook in het weekend. Kortom, Het Nieuwsblad toont wat leeft en beweegt, ieder uur van de dag, elke dag.


De Standaard en Het Nieuwsblad zijn de enige twee krantentitels die op cd verkrijgbaar zijn. U kan de krant ook downloaden of streamen via anderslezen.be, beluisteren via webbox of de pure tekstversie ontvangen als e-mail.

 

Met de gratis anderslezen app kan u de krant ook raadplegen op uw smartphone of tablet.

 

Geïnteresseerd of nog niet helemaal overtuigd? Vul onderstaand formulier in voor een abonnement of probeer de krant gratis 6 dagen uit. Aarzel niet ons te contacteren als u nog vragen heeft.

Geslacht
Neem een abonnement
De StandaardHet Nieuwsblad
Mediahuis