De Standaard

Logo De Standaard

De Standaard staat elke dag garant voor heldere, betrouwbare berichtgeving en kwalitatieve journalistiek.

 

Geef eens ‘journal of record’ in op Wikipedia en u ziet De Standaard prijken naast Le Monde, NRC Handelsblad, El Pais en The New York Times. Dat zijn kranten waarvan de journalistieke kwaliteiten landelijk erkend worden. Al bijna 100 jaar is De Standaard een betrouwbare bron van nieuws, die op een grondige manier diepte en betekenis geeft aan dat nieuws. Maar zoals de baseline ‘Verwacht het Onverwachte’ al doet vermoeden, is er meer. Pel één schil van De Standaard en u ontdekt aangrijpende verhalen, verhelderende standpunten en verrassende beelden. U krijgt ook waar u niet naar op zoek bent, maar waarvan u eveneens niet wist dat het u kon boeien. Dat heet serendipiteit en ook daarom haalt een stuk de krant.

 

Al 10 jaar groeit De Standaard onafgebroken, zowel in oplage, lezersbereik als bezoekersaantallen op de site. Lezers hernieuwen hun abonnement in groten getale. Er is maar één reden te bedenken waarom dit merk zo sterk is: De Standaard levert wat hij belooft. En dat is: toonaangevende journalistiek.

 


De Standaard en Het Nieuwsblad zijn de enige twee krantentitels die op cd verkrijgbaar zijn. U kan de krant ook downloaden of streamen via anderslezen.be, beluisteren via webbox of de pure tekstversie ontvangen als e-mail.

 

Met de gratis anderslezen app kan u de krant ook raadplegen op uw smartphone of tablet.

 

Geïnteresseerd of nog niet helemaal overtuigd? Vul onderstaand formulier in voor een abonnement of probeer de krant gratis 6 dagen uit. Aarzel niet ons te contacteren als u nog vragen heeft.

Geslacht
Neem een abonnement
De StandaardHet Nieuwsblad
Mediahuis